Sivut

sunnuntai 19. elokuuta 2012

pientä maaseutu matkailuu :D

Eilen käytiin Marjon kanssa pienelle maaseutumatkailulla eli ajettiin Askolaan asti jonnekin Peikkorinteen perhetapahtumaan, jossa oli jotain kanaihmisiä. Itsekin toki omistan kukon, joka tulee todennäkösesti joutumaan pataan :DD nam ruokaa!  Niin haettiin sieltä Marjolle muutama viiriäinen :D ja siit tulee rikas kun alkaa tekee niitten munil bisnestä :D no ei tuu! syö kaikki ite (:
Ajetiin Pukkilan läpi. Olikin muuten kiva paikka! Jotenkin niin ihanan idyllinen keskellä peltoja ja kaunista maaseutua oleva pieni kyläntapainen :)

Se perhetapahtuma oli tosiaan pienellä kotieläinpihalla, siellä oli poro ja minishettis ja paljon kanoja erilaisia ja oikein harvinaisuuskanoja. Marjo sekos siellä :) itsekin toki olen mieltynyt vanhaan englantilaiseen kääpiötaistelukanarotuun.... nimensä vuoksi :D Siellä oli myös todella kesyja lampaita ja kilejä! Sulosia!

Oltiin siellä aikamme ja Marjo sai viiriäisensä! Lähdettiin takaisin ajelemaan kohti Nastolaa. Koitettiin etsiä Myrskylästä jotain mäkkärii tai jotain kun oli aika kova nälkä ,mutta päädyttiin Orimattilan Set cafeeseen syömään! Ihan parhaat pizzat ja kanarullat siellä! Ei Nastolan pizzeriat vedä vertoja sille mestalle!

Menin suoraan maaseutu tourilta Lauralle ja ooteltiin siellä Tyttiä ja Juliaa! Pidettiin Disneyleffamaraton. Leijonakuningas, Aladdin ja varkaiden kuningas ja tänä aamuna katottiin Pocahontas. Toki sinne väliin mahtu joku ihan sairas leffa neloselta... :D

Marjo tuli sitten hakemaan mua Lauralta ja lähdettiin kohti Artjärveä mummolaan! Tavattiin mummon uus mies! Ja oli niin jännää nähä miten erilainen mummo oli sen miehen seurassa. Se mies oli oikeen mukava tyyppi ja ne näytti niin rakastuneilta kahvipöydässä kun mummo tuputti jäätelöä sille miehelle!  No niinku asiaan kuulu niin mummo alkaa tietenkin itkemään onnestaan kun on löytäny vielä papan kuoleman jälkeen uuden rakkauden! onhan sekin jo yli 70 vuotias mummeli! Oli ihana mummolareissu kun yleensä siellä ollaan vaan istuttu hiljaa ja nyt kaikki vaan jutteli ilosesti,  ja mummokaan ei paljoo sanonu siihen kun Saku ja mummon mies leikki pallolla sisällä :)

Marjo sai mummolta pitkään haluamansa keinutuolin ja se on nyt onnesta soikeena. Tossa se on olohuoneen ikkunan eessä ja siitä voi katella eläimiä :D

Mummolareissun jälkeen ajettiin Orimattilaan Emminan synttäreille kun se täytti 17 vuotta. Vietiin sille kahvin keitin omaa kämppää varten. Jasmiina oli tehny hienon kakun sille. Tosin sen kermavaahtokuorrute maistu kauheelle. Mä en ookkaan koskaan tykänny kermavaahdosta.  Oli se muuten ihanaa <3 Näinpä sitten Emmiinan poikaystävän Cassun vihdoin! Eihän ne ookkaan seurustellu puol vuotta ! Mukavan pojan Emsgu löytäny! Laulettiin Jasmiinan kanssa onnittelulauluks  tää Tuulin uusi single :D

siit on nolo videokii! :))) kiva tälläsellä sairaalla äänellä laulaa yhtään mitään! Melkein masennuin perjantaina seukalla kun en pystyny laulaa ollenkaan hyvin!



Oltiin siellä synttäreillä aikamme ja kun tultiin kotiin oli karitsainen ihana!! Se seuras meitä sisälle ja kas ei menny kauaa kun mammalammas tepastelee keittiöön Marttikaritsaisen luo ( Nimeän aina oikein mukavasti nää eläimet täällä ja Marjo arvostaa!) Meillä oli siis keittiössä lammas! 



EI MUUTA TÄLLÄ ERÄÄ! minäpä se menen huomenna kouluun :D PIIIIIITKÄSTÄ AIKAA!! öitä!


2 kommenttia:

  1. hihiii! <3 btw ollaan surusteltu kohta 9 kuukautta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. surustelkaa lisää :DD ei vaa mutta onnea teille <3

      Poista