Sivut

tiistai 22. tammikuuta 2013

kun kuuntelen tomppaa....

Hahha! Siit taitaa olla ikiajat kun oon tänne jotain viimeks kirjotellu. On vaan ollut kaikenlaista ettei oo jaksanu eikä ehtiny.

Se uusi alku tapahtuma oli huippuparasmahtavaparasihanaparassuperiparas... oli siis kivaa! Automatka sinne oli jotain niin hulvatonta... tulomatkaa jotain niin väsynyttä ja siellä olo oli omien rajojen ylittämistä ja musiikkia ja laulamista ja hyvää ruokaa. Kaikkea parhautta hyvässä hengessä!

Haettiin myös pikku kerttu-possu kotiin Mikkelistä. Kerttu on mikropossu ja aikamoinen hurjimustapaus. ( tää voi laittaa kuvia siitä joskus)

Ja viimeviikonloppu alkoi jo torstaina kun nää lähti semmoselle senioriristeilylle. Juhlistamaan Suken sieluntovereiden sekaan sen täysi-ikäisyyttä.
Hah mikä ammattitanssija vallotti tanssilattian lisäks kaikkien naisten sydämet.. tai no sen yhen.. ja ehkä parin muunkin.

Musta ja emmistä kuoritui riemutoffifeehulluja. syötiin niitä ja monta.. jäi vain kolme mun rasiasta kotiin(pakkauksessa niitä oli aika monta enemmän), kaikenlisäks söin neki kolme kotona.. :D

Laivalla oli hauskaa. Meidän ovea tultiin yöllä potkimaan. Siihen johtaneet asiat jätän kertomatta. Mutta emme olleet pöllineet kenenkään taxfree hankintoja ehei.

öö ja risteilyltä tultiin kotiin. Loppu viikonlopun vietinkin laatuaikaa Laren kanssa ja parin muun. leffoja, leffoja ja ihan vähän ruokaa :)

Tää lukee nykyään Taru Sormusten Herrasta kirjoja.. (joku sais mut viiä kattoo Hobittii kun en oo vielä nähny. semmoin 3d ois kiva nähä.. Sitten ois kiva käyä kattoo anna kareninaa ja ehkä jotain muutakin, olis kiva jos joku nyt veis tän kivan ihmisen ) haha ei tässä suomenmaassa niin jalomielisii olla..

ja ja ja on tässä mietitty tulevaisuuttakin, mutta kuten arvata saattaa mihinkään järkevään en ole vielä päätynyt!

ja oon kuunnellu ihan sairaanloisesti David Guettaa!!

tuli siellä risteilyllä vedettyä parit biisit karaokessa porukalla.. siitä tämän postauksen otsikkokin juontuu :DD

Hyvää talvea!



2 kommenttia: