Sivut

lauantai 30. kesäkuuta 2012

Särkänniemessä

Oltiin tänään tosiaan särkänniemessä. mulla oli jopa tylssä istua siellä vaan Marjon kanssa kun ei ollu rannekeita ei päästy ees lasten eläintarhaan eikä mihinkään. Ärsyttää kun pitää rahastaa kaikessa asiakkaita. viis euroo sittäkin että pääsee pois alueelta. just joo.
 silti oli ihan kivaa. käytiin syömässä jossain pizza buffetissa niin siellä oli mukava poika :) semmosii kivoi asiakaspalvelijoita lisää tähän maahan eikä mitään tympeitä eukkoja..

kun ajettiin tampereelle niin pälkäneen kohilla nähtiin kun kaks autoo oli just rysäyttäny yhteen. että se oli tapahtunu just hetkee ennen kuin tultiin siihen kun nähtiin kun auttajat juoksee sinne. tuli kylmät väreet että jos oltaiskii oltu ajoissa lähetty... siinä sitten ajettiin ohi ja nähtiin kun kolme ambulanssia, poliisi ja paloauto tulee vastaan. Myöhemmin sitten luinkin että siellä oli joku mummo kuollu :( ja kaks loukkaantunutta. höh!

no mutta särkkiksessä oltiin ja sitten takastulomatkalla haettiin 3 kanaa jostain hämeenlinnasta. omg! aina vaan jotain lisäää.

Marjo se niin kauhistuneena tuojottelee motogbeet (:


Kauneus on katsojan silmissä.

Gangstat

Emmiina flirttailee possulle ja jasmiina nojailee

Hurja koskiseikkailu

Ensimmäinen kukkakuvani koskaan :D ei hullumpi vai mitä?

emmiina oli päivän linssilude (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti