Sivut

tiistai 13. marraskuuta 2012

Dance the night away

Hurja viikonloppu alko hurjissa merkeissä. Oli Nastapartion johjajavirkistäytymis viikonloppu tai joku sellanen. Menin perjantaina sinne niin ihanaan Luomaniemen Wanhalle( Paikkaan siis jossa kummittelee)
Emaloitiin siellä kuparilaattoja muovijauheella. Ja pakko ihan kehuskella että tein tosi hienon glitterkilpparin <3

Sitten alettiinkiin tekee ruokaa. Samaa aikaa oli joku hallituksen kokous, niin tehtiin niillekin ruokaa. Eli tortilloja. Olin taas aivan paras ja osasin pilkkoa kurkkuja. Isolla veitsellä. Sairasta. Toi ruuanlaitto ei todellakaan ole mun juttuni. No hyvät tortillat saatiin aikaseks.

Me yövyttiin rantasaunalla. Mulla oli ihana iso patja siellä niin oli kyllä luxuxta!
Me pelattiin vielä ihanaa lautapeliä tuk tuk taksi. Se oli paras! Tai no meillä oli ainakin hauskaa kun pelattiin sitä!

Valvotettiin Tytin kanssa porukkaa ainakin kolmeen asti. Naurettiin vaan niin hulluna ettei mitään rajaa. Mutta on se aika tyhmää alkaa valittaa jostain tollasesta. Kotona voi nukkua sitten :)

Sitten herättiin ja mentiin Luomaniemeen aamupalalle. Siellä oli 7-8 luokkalaisten leiri samaan aikaa, jossa parit kaveritkii oli isosena. Oli kiva nähä niitä vaikka niinkin lyhyesti.

Joo o. Sitten jossain vaiheessa piti mennä ettii jotain risuja, että saatais tehtyä ovikranssit. Mun siitä kranssista tuli todella outo. Kuumaliimalla oli kiva leikkiä niin laitoin parit sydämet siihen roikkumaan.

Syötiin jossain vaiheessa. Tehtiin ite taas ruokamme. Folioperunoita ja lohimedaljonkeja teki meijän ryhmä. Oli muuten niin hyviä ettei mitään rajaa!!!

Mä jouduin lähtee vähän aikasemmin että ehin sellaselle kiitosaterialle, jossa kiitettiin niitä, jotka on ollu tollasissa vastuuhommissa nuoressa seurakunnassa. Tehtiin sielläkin yhessä ruokaa ja taas sain loistaa avuttomuudellani kun piti jotain saalattia pilkkoa.. ei hyvää päivää.. :) onneks oli itse ravintolakokki opastamassa. Pääsin nuijimaan oikeeta lihaa pihviks. Se oli kyllä oikein hauskaa. Varsinkin kun eräät innostu ja alko oikein taputtamaan kannustaen "Hyvä Iina"
Syötiin niin hyvät pippuripihvit, ettei sitä osaa ees kuvailla muulla kuin ihana, pippuri, pihvi..
ja jälkkäriks kakkua.

Siinä menikin sitten lauantai.

Sunnuntaina heräsin aikasin, koska oli isänpäivä ja suunnitelmana oli viedä iskä Skyfallia katsomaan. Sitä   ennen käytiin kahvilla Sinuhessa ja kun finnkino ei ollutkaan auki vielä, niin Picnikissä lisää ruokaa... jonkun kakkupalasen otin.
Pian se leffakin alkoi. Ja sieltä sai muuten ilmasiks sellasia isoja toy story 3 limumukeja. Otin siitä itelleni ja Larelle, kun hän sattui soittamaan just hetkenä, jona valittiin niitä :D

Skyfall oli ihan hyvä. En nyt oikeen taas tiiä mitä mieltä siitä olin . Ihan jännittävä joo, mutta oikeestaan siinä ei ollu mitään järkeä ja mua ärsytti alussa se juna joka ei pysähtyny, vaikka puolet vaunusta revittiin irti jollain kaivurilla. Ehhehe. Joku James Bond!

Kun se loppu niin mentiin taas kahville Picnikiin ja iskä tarjos kana-cesarbagelin. Muuten se oisi vieny meijät martinaan syömään, mutta oli pakko sanoa että, ei kiitos. Ähkyyn en ehkä haluasi kuolla.

Lähettiin odottelemaan taxia. ja sitä ei kuulunut. Siihen tolpalle kyllä ilmesty jostain joku känniläinen joka alko röhkimään ja yritti änkeä meijän sisäpiiriin. Käveltiin sitten linja-auto asemalle, kun palo hermo siihen.

Vihdoin pääsin taksiin (jonka iskä ystävällisesti maksoi, vaikka olikii joku isänpäivä :P )
ja takasin Nastolaan ja seukkarin levähdyspaikkaan. Sinne saavuin sopivasti myöhässä kun ohjelma loppui. Oisin halunnu laulaa karaokee Laren kanssa.

Mentiin vielä levarin jälkeen porukalla abc:eelle, saattamaan ravintolakokkia lomabussille.

Oli kyllä hauska viikonloppu!

enää 2 päivää 16 tuntii ja 16 minuuttia!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti