Sivut

maanantai 5. marraskuuta 2012

Koska mun kani on maailman paras kani!

VOIKO SULOISEMPAA OLLA?


vähän ulkoiltiin valjaissa.

Mun Pekka Aukusti on ihanin ja suloisin koskaan. Pidin sitä sylissä tänään niin voi sitä nuuskuttamisen ääntä jota se piti :) Se on paras pupu! Ei todellakaan vedä vertoja sille arramajan pupulaumalle :) jos ymmärrät mitä tarkoitan :D Jotkut onnekkaat ovat saaneet nähdä tämän päivieni ilon ja rakkauden. Jostain syystä isosiskoni ei pidä pupustani.. tai ainakin siltä vaikuttaa. Btw. ton kanin kanssa on parasta juosta pitkin pihoja.. :) valjaissa tietenkin. Kerran se jopa karkasi ulos aitauksestaan, mutta Marjo sai sen onneksi kiinni.


Niin ja onhan tässä ollut kaikenlaista. Halloween meni ja oli ne bileet. Harmi kun en tajunnu ottaa kuvia koristeluista, koska ne oli aikas hienot vaikka itse sanonkin. 
Tällä hetkellä vihaan eniten epärehellisiä ihmisiä!! varmaan puolelle päijät-hämettä valittanu kovaan ääneen kaikkialla eräästä asiasta! mutta kun ärsyttää niin paljon!! 
JA PUHELIN TOIMII! jee se sammui tilapäisesti perjantaina. mutta sunnuntaina oli suurin iloni se että se meni päälle taas. 

Viikonloppua odotellessa, koska perjantaina menen erääseen juhlaan joka on järjestetty eräälle ystävälle niiden useiden perjantaipelastuksen takia, joita seurakunnalle on tehnyt :) 

Ja lauantaina olisi juna Helsinkiin Marjon kanssa Elma-messuille... (ne on jotkuu kanamessut, en ehkä kestä) 

ja sunnuntaina on isänpäivä. Silloin olisi tarkoitus viiä iskä leffaan  kattoo Skyfall (itse yhden bond-leffan nähneenä,joka oli pallo vai mikä lie tulisalama, en tiedä itkeäkö vai nauraa). Ostetaan iskälle ehkä myös joku Bond kokoelma(blue-rayna tietty:) ) , kuhan JAMSSI sais selville kuka on paras bondi iskän mielestä! ja sukkia ostetaan kuten aina! 

Ja mahdollisesti olisi myös levähdyspaikkaan mentävä. se on joku isänpäivä tapahtuma, missä on karaoke :) jee! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti