Sivut

lauantai 15. joulukuuta 2012

Maito on viisasten juoma! :) vai onko?

maitoa maitoa! oon tällä viikolla juonu kaks isoa lasillista maitoa!! :)

yöllä aina alkaa maidottaa kummasti ja on pakko saada lasillinen. AH! niin ihanaa :) 

Mä juon maitoni niin kylmänä kuin vain mahdollista. Se ei saa olla seissy pöydällä yhtään vaan silleen että suoraan jääkaapista lasiin ja yhdellä kulauksella alas. Mä en pysty hörppii maitoa. Se on jotenkin todella ällöttävää. Vähän aikaa sitten olin tyhmä ja otin yhillä päivällisillä ruokajuomaks maitoa niin oli pakko hörötellä vähän kerrallaan. Yleensä silloin otan vain vettä. 

Isosiskoni käyttää vain täysmaitoa, kahvin kanssa. Se on ällöttävää juoda pelkillään ja yksinään kun on paksua ja pahanmakuista. Iskällä on aina kevytmaitoa. No se on kyllä ihan hyvää juu. Mutta itse tykkään niistä rasvattomista versioista, koska silloin se on sellasta ihan kevyttä juotavaa. Ja namia <3 

Hih tän laitoin facebookiin ko oli jotenkin niin hauska :D 
siis toi spiderman tuolla. Toi lasi on semmoin yli korkee lasi! JA JOIN SEN KOKONAAN!

HOHOHOHOOO MAITOOO!!


IINA ILOSTUUU


Iina juo maitonsa vain olutlaseista ja kauniista viinilaseista :DD SELKEE 

Olipa tänään myös seukkarin juolujuhlaa (tahallinen häriö)
Siellä oli kivaa. 

Ja niin ens ke mennään seukka porukan kaa pelailee lumirytkyy yhessä luomiksen kentälle :D 

Ja ens ti mennään Tytin ja meijän seukan nuoriso-ohjuksen kanssa robbariin ostelee jotain nolouksia alirantaan. Siis keittiövälineitä.. en tajua miks. mutta juu mennäämpä silti. 

Ja sen jälkeen on huippusalainen johtiskokous seukkarilla. Täytyy kyllä sanoa että on kyllä niin HUIPPUIDEOITA TÄLLÄ NEIDILLÄ! ETTÄ KUMPA PÄÄSIS TOTEUTTELEE! 
btw. oon vanhin siitä johtisporukasta. Ja tuli hyvä mieli kun rakas sukeystäväin sanoi siitä jotain että on se hienoa kun on niin laaja ikähaarukka johtiksessa.... :DD voi lol..

Ja tiesittekö muuten myös että kirjoitin meijän huippusalaiseen facebooktapahtumaan vahingossa että vauvanmaitokorvikkeita... tajusin vasta äsken kuinka hauska juttu se oli... mutta tajusitko sinä :))) 

maitoa maitoa maitoa... 


tää video kannattaa kyllä katsoa!! ihan huippu! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti