Sivut

maanantai 14. toukokuuta 2012

Ei tässä ihmeempiä

Viikonloppu takana. Ja nyt on maanantai. Tulin taas Marjolle tänne korpeen. Saku piti mulle esittelyn mitä kaikkea viikonloppuna olikaan tapahtunut. Kanala... ja Olga lammas oli keritty. Se näyttää nyt niin pieneltä!  
Eläinkaupassa kävin tänään ostamassa Pekka-Aukustille ruokaa ja muuta systeemiä sinne häkkiin. 
Koko viikonloppuna taas oo nähny sitä ollenkaan. 
Perjantaina sain olla ylpeä itsestäni! Sillä tein kaikki 2 vuottakin myöhässä olevat rästitehtävät ja toivo valmistumisesta on taas täällä. Vielä puuttuu vaikka mitä. Mutta nyt jo noi tehtävät sain alta pois!  Suke oli kertakaikkiaan paras parsa koskaan kun se pakotti tekee ne! ja sainpa oikeen kahvi porvari kahviakin! (josta olisi kuva puhelimessa, mutta en saa sitä koneelle millään kun mitään ei toimi) porvari kahvi maistui kyllä hyvälle! 
Mitäpä olisi viikonloppu ilman Lilliä ja Saanaa :D Perjantaina oliksen jälkeen ne tuli mun luo yöksi ja valvottiin ja katsottiin Suljettu saari ja Final destination 5! en tykkää pelottavista leffoista mutta Suljettu saari oli kyllä hyvä! 
Me syötiin koko aika! lähettiimpä viel perjantai iltana mäkkiin euron juustoille,mutta eihän niitä sieltä yöllä saa joten oli pakko tyytyy bicmaciin. No mutta mitäs me tanakat.
Lauantaina oli taas nuortenilta, jossa puhuttiin nuoresta seurakunnasta ja saatiin vaikuttaa mitä halutaan tehä. 
Menin kotiin ja sunnuntaina olin myös kotona. Kattelin frendejä kun ei ollut muutakaan tekemistä. aika tylsää siis. Huomenna olisi kai tarkoitus hakea niitä tipuja siskolle..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti