Sivut

tiistai 8. toukokuuta 2012

Kevät!

Kevät kevät kevät! mikä sen ihanampaa! Mä tykkään keväässä siitä, että se on uuden alku. Pimeä talvi takana ja lumen alta paljastuu uusi elämä. Alkaa nurmi vihertää ja puihin tulee hiirenkorvia. Leskenlehtiä ja valkovuokkoja näkee tien reunassa, purot solisee ja aamusin saa herätä lintujen lauluun. Nekin on tullut takasin kotiin. Saa kulkee tennareissa, mekossa ja aurinkolasit päässä ja kaulaliina on enää vain asuste eikä lämmike. Odotellaan kesää ja ollaan taas hetki onnellisia! Ennen kuin karu totuus paljastuu ja tajutaan ainiin kouluu on vielä jälellä! Mäkin kävin kaupassa eilen ja ostin erilaisia jätskejä pakastimeen! Harmitti kun olisin halunnut classicin kermatoffeen mutta se oli niin kaukana etten ylttäny niin perälle, kun näin että siellä oli vain yksi niitä jäljellä, tyydyin valkosuklaa classiciin, joka oli sekin hyvää <3

Tässä on ollut pieni tauko blogin kirjoittamisen suhteen mutta se tosiaan johtui vain ja ainostaan siitä että olisin halunnut laittaa myön vapusta tänne, mutta en ole niitä kuvia edelleenkään saanut :D itsekin tosin aina unohdan kaiken joten en voi syyttää tästä ketään! Laitan vapusta kuvia sitten kun ne saan! 

Niin kaunis on tuo keväinen taivas! sama taivas se on vuodenajasta toiseen. Keväällä se vaan on eristyisen sininen!

Tanttu Taneli

Pekka Aukusti on ihan niinkun minä :D 

Pupujen torikokous tai jokin...

Saku haravoi.. ilmaaa!


Juuri näin! Tälläistä tänään!
Btw. värjäsin eilen hiukseni sillä ihme live colour vaahdolla! se oli jännää :D vaahtoa! nuyt on sitten punaiset hiukset! siitä onkin aikaa kun viimeksi on ollut! ihan kivat näistä tuli!

2 kommenttia:

  1. Ihana teksti !!! :) Mä tuon kyllä ne vapun kuvat sulle ! vaikka huomenna, jos muistan ! :D

    VastaaPoista
  2. AH SE IHANA DAIM-MUISTIKIKKUSI ON NYT MINULLA! IHANAAAAA :D

    VastaaPoista