Sivut

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

jätskii ja mm-lätkää.. ja spraymaalia

Siitähän on kauan kun viimeks oon kirjotellu. On tullut touhuttua kaikenlaista!
Kävin keskiviikona iskällä pitkästä aikaa enkä mennyt seukalle. Oli kiva käydä "olas" :D Torstaina oli mätsäreis, jommissa jopa. Koirat oli söpöjä. ja sitten ne lelukoirat. Oisin voinu vii mun pehmolelu koiran sinne, mutta kai siinä oli sitten joku ikäraja... höh..
Sen jälkeen menin kerhonohjaajien viimeseen kokoukseen Luomaniemen uudelle rantasaunalle. Se oli kyllä kiva paikka laajennuksineen. Paljon avarampi.
Perjantaina olin koko päivän Marjon kanssa kaupungilla ja ostettiin erilaisia tarvikkeita... spraymaalia ja orvokkeja sun muuta jännää.
Lauantaina olikin sitten suuri kanalan maalausoperaatio kun Emmin kanssa maalaitiin kanalaan sisäpuolta spraymaalilla... se ei oiken onnistunut ihan niinkuin piti.  Ei kai sitten osattu niin hienosti. Kaunis maisema sinne kai saatiin. Ja kanoja..... Emmi maalas 7 jalkasen optinen harha kanan... :D meist tulee viel graffititaitelijoita oku päivä. Ei ihan voitu tehä loppuun kun pari värii loppu kesken.
Lauantaina iltapäivällä meillä oli Hennalla kisakatsomo. Oli hauskaa vaikkei se Suomi päässykkään kultaotteluun. Tänään sitten seukkarilla järjestettiin kisakatsomo. Katottiin molemmat pelit. Suomi ei oikein pärjännyt eikä saanu pronssii. No ei se mitään kun 15 vuoden päästä tulee kultaa kuiteskiin. Susun kanssa oltiin ihme herkkusuita ja syötiin älyttömän hyvää aino maitosuklaa jätksiii ja Daim kakkuu. Se jäätelö on vaan jotain niin hyvää! Laren kanssa me taas laulettiin ja opeteltiin uus biisi, Luojan kaunein ajatus. Ja kun Lare laulaa Hallelujaa se vaan on jotain niin kaunista! Venäjä se sitten meni ja voitti kultaa again. Niil on vaikka kuinka monta mestaruutta niin oisi ollut kivaa jos slovakia ois vieny tän. mutta parashan kullan ansaitsee joten :D
Pekalla on nyt ulkoaitaus. Tänään kaivettiin Marjon kanssa hullunlailla ja säädettiin sen kanaverkonkanssa. siitä tuli nyt jonkinlainen :D kai se toimii. oltiin sen verran pro taas!
Huomenna on uusi päivä että sitä ootellessa :D
pitäs kai tehä jotain tärkeetä... mutta minä olen minä ja teen sen vasta tiistaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti