Sivut

lauantai 8. syyskuuta 2012

Klassikkokirjoja

Rakastan kirjoja ja lukemista. Joskus nuorena luin todella paljon, en mitään muuta tehnytkään kuin lukenut ja lukenut. Kirjat vievät omaan maailmaansa, mielikuvituksella ei ole rajoja ja kirjoja lukiessa omassa mielessä kehkeytyy kuva maailmoista ja ihmisistä. Voi unohtaa omat murheensa kun upputuu johonkin jännittävään. En ole todella lukenut mitään pitkään aikaan. Nälkäpeli-trilogian viimeksi noin vuosi sitten. Se olikin hyvä ja kaikkeni tein jotta sain seuraavat osat käsiini etsin lahden kirjakaupoista ja viimein sen löysin. 
Nyt tänä aamuna katsellessa Charlotte Bronten perustuvaa Kotiopettajattaren romaania päätin lukea niitä klassikoita joita en ole lukenut ja uudelleen mahdollisesti ne joista on jo aikaa! Tavoitteena  15 kirjaa ennen joulua, mutta täytyy huomioda se ettei noita ihan kaikkia kirjastoista saa :( 

1.Tuulen viemää ( Tän olen lukenut miljoona kertaa mutta viime kerrasta on aikaa)
2. Humiseva harju ( Tämänkin kerran ehkä 14 vuotiaana jolloin ei ehkä ihan avautunut se kirja)
3.Sieppari ruispellossa ( on vääryttä etten ole tätä vielä lukenut!) 
4. Anna Karenina 
5.Nana
6.Muumipekko ja pyrstötähti
7.Gilgamesh
8.Juhannustanssit
9. Macbeth
10. Vihan hedelmät
11. Leijat Helsingin yllä
12. Pikku naisia
13. Haudatkaa sydämeni Wounded Kneehin
14. Aamiainen Tiffanylla 
15. Kotiopettajattaren romaani

Eipä tohon tullutkaan kuin 2 kirjaa jotka oon jo lukenu :D Vois alottaakin jo tänään kun Tuulen viemää on omana kirjahyllyssä :)

Sitten vois seuraavaks listata must see klassikkoelokuvat Casalanca ja Tuulen viemää mulla onkin jo ja nekin katsottu miljoonaan kertaan :) 
ei vitsi kuin siistii... 

ja nyt vois taas mennä siivoo jotain :D 
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti