Sivut

maanantai 24. syyskuuta 2012

todella hämärää toimintaa!

Viime viikonloppuna tuli koettua leiri, jollaista ei ennen ole ollut. Partioleiri tarpojille ja samoajille. 
Teemana oli Mysteeriviikonloppu. 
Kreivi Mannerheim oli kadonnut Nepalissa ja Kreivin uskottu asianajaja Laurent Callahan oli kutsunut kartanoon Kreivin läheisiä ja sukulaisia sekä pitkän palvelusuran tehneitä Kreivin alaisia perinnönjakoon. Luomaniemessä järjestettiin siis suuri perintökilpa. Se kuka sunnuntai aamuna vielä oli mukana kilvassa perii kartanon ja koko muun omaisuuden. Jokaiselle leiriläiselle oli lähetetty ennen leiriä uusi identiteetti, ja salainen tehtävä. Leiriläisillä oli salaisuuksia joita ei saanut paljastaa kenellekään. Tehtäviä oli erilaisia esim. etsi timanttisormus, tai varasta asianajajan top secret kansio, tai lavasta. Valheita ja kierouksia koko weekend siis täynnä. 

Perjantai iltana kaikki 25 leiriläistä änkesivät farmariautoon... sidottuina käsistään tai jaloistaan..




Lauantaina oli sitten suuri valokuvaprojekti, jokainen sai ottaa kuvan jostakin. Kuvat vietiin sitten teetettäviksi  ja salamyhkäisen juomiskelun (päiväjuoman..)jälkeen jokainen teki oman kehyksensä kuvaansa. 

Lounaan jälkeen mentiin ulos ja ulkona pidin leiriläisille arvojanan ja sokkoleikin, joku ryhmistä joutui ojaan.... 



Juuri ennen päivällistä koin kamalan pajoinvointikohtauksen ja menin tunniksi nukkumaan. Kun  Laura tuli herättää näin sängyssäni, pupun, ufon ja kalan... tiedä sitten..

Leiri sujui hyvin. :D Mitä nyt ovi lähti poikien huoneesta irti kun sarana halkes. ja kukaan ei osannut olla hiljaa. Lauantaiyönä Hennan( Meidän  partion toiminnanohjaajan, seurakunnan nuorisotyöntekijän)
kanssa kopioitiin todistusaineistoa Laurent Callahania vastaan. Tämä tapahtui yhden aikaan yöllä :)
Tehtiin etsintäkuulutus Laurasta, koska se sanoi mulle päivällä haluavansa voittaa perinnön ja leiriläisiä oli mukana vain jotain neljä. Luomaniemeen oli piilotettu aitoja ja vääriä dokumenttejä, jos toimitti asianajajalle oikean, sai pudotettua jonkun toisen pois perintäkilvasta, jos taas väärän, putosi itse. Ne erosi vain niin että oikeat oli valkoisella ja väärät vaaleanliilalla. 
  Etsintäkuulutus siis valkoiselle jotta se olisi oikea. Kiinnitettiin niitä vessoihin, oviin ja vaikka minne. Sunnuntaina illalla vein jopa seukkarin seinälle pari :D 


Leiri päättyi sunnuntaina kello 11. Ja siitä jatkoin matkaa Larelle. Me oltiin menossa laulamaan esilaulajiks Levähdyspaikkaan. Tehtiin Laren ja niitten vaihtari Charlotten kanssa suklaamuffineita. Niistä tuli hyviä <3 

Ja sitten puol kolmeks seukkarille lauluharkkoihin jee ja vedettin kunnialla se levarikii....

Paitsi että bändi jo alotti soittaa kun me vasta juostiin käytävää pitkin laulaa.. Ja oltiin todella noloja.. Larekii jotain siinä mikin ääressä sanoi.. Noloa. ja aivan varmasti kuului.. 

                                              Otettiin kauniita kuvia siellä kirkkosalin penkissä.. 


No se meni hyvin ja iltapalan aikana oli Käsihoitola Perhonen avoinna, joten päästiinpä pistäytymään sielläkin. Siellä oli kamala ruuhka kun mentiin mutta ne pienet tytöt jotka oli siellä niin hoitivat kätemme kauniiksi :D Se oli ihanaa! 

Tänään en ole tehnyt juuri mitään, paitsi siirrettiin Marjon kanssa yksi aitaussysteemi lampaiden aitauksesta autotalliin kanoille. Se oli mutainen ja painava. että olikin ihanaa mennä sinne mutaan liukastelemaan crocseissa. 

Huomenna meen kyläsuunnistukseen selvittämään mitä on kukkutimurat, jollekin Raamatturastille rastihenkilöks. Se on kerholaisille ja partiolaisille. On kiva päästä ihmisten ilmoille. 

Kuulin meijän ihanalta 6. riparin Saaralta että meijän riparilta oli ollu eniten porukkaa torstain iskossa! Vitsi miten siistii!! No se olikin ihan huippuripari. Ja jos Luoja suo niin iskoleirille johtikseen ensi viikonloppuna med lare ja tytti! 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti