Sivut

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Kissoja!!

Tänään tänne saapui taas uusi kissanpentu! Se on harmaa ja nimeltään Toivo ja sanotaan sitä Topiksi :) se murisee tai ärisee Helinälle jota se pelkää! Ja Helinä on tosi mustasukkanen Topista! Paavo ei oikeen välitä! Tänään se kyllä sillä oli sellanen ilme kyllä että aivan kuin olisi itkenyt:( uusi mies tuli niin tottakai Pave pelkää Helinän menettämistä! Niillä kun on ollut läheinen suhde<3 data-blogger-escaped-br="br">
Perjantaina meillä oli ne ib- jatkikset ja hyvin meni! Ja päätettiin lähteä äkkiä käymääm seukalla! No oltiin siel 15 min ja lähettiin absille ja kas vain kiersimme jotain Nastolan hienoa uutta liikenneympyrää monta kertaa! Oli vaan niin hauskaa! Kun tultiin takasin niin seuraan oli liittynyt Lartzan.
Me katsottiin feeniksin kilta! Oli ihan huippuhauskaa katsoa sitä kun no hevosmiesten kilta... :') muut nukahti ja mä katoin vielä puoliverisen prinssin! Syötiin 2 kokonaista ananasta ja kukkakaalia kun oli terveellisemmät eväät:) larzan häipy enkä ees huomannu sitä.... Ehkä se on vieläkii jossain saunan nurkassa... :o kun en oo kuullu siitä mitään!

Piti mennä lauantaina seukalle mutta nukuin.. Ylläri! Ja nukuin puolet sunnuntaistakii. Ja sitten se kissa tulikii!

Nyt oon vaan kuunnellu nightwishii ja juonu mäfää viinilasista! Huomasin että mun viinilaseihin mahtuu puol litraa kun koko tölkki sujahti sinne :) jee

Huomenna on mun viimenen päivä teininä ei oo enää nineTEEN! Vaan twenty! Mikä on perseestä:( koska oon vanha! Nyt kuvia :)
Helinä matkalaukussani:)
Ihanat tossuni <3
Tytti ja Julia teki pekonia ja ankanmunakokkelia pekonirasvassa.... 
Siinä se Toivo on <3
SÖPÖ ANANAS <3
Pekka Aukusti joskus kesällä 
Ja siinä on nyt Hilman ja Pekan poikasia :D Näättekö kuinka hyvin toi väri tulee jo parin päivän ikäsenä noille :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti