Sivut

keskiviikko 3. lokakuuta 2012

6 PÄIVÄÄ!

ENÄÄ 6 PÄIVÄÄ NIIN OON VANHA!! 20 vuotias ikäloppu!

No tulinpa viettäneeksi yhden hurjimmista iskoleireistä viikonloppuna (jälleen kerran) Luomaniemessä!
Hullut maskit löyty tuon tuostakii jostain kaapista tai sunnuntaiaamuna pakatessa omasta laukustani! HYI HYI! Leirillä oli kivaa. Purettiin siellä patoutumia ja säikyteltiin ja rakennettiin Laren kanssa meetwurtsijuusto kasa :D
Perjantaina meillä oli loistava ryhmäyttävä harjoitus, josta Emmiinakin on mulle kertonut tehneensä samanlaisen.
Ihana johtis <3
Leiriläisten piti päästä köyden toiselle puolelle koskematta köyteen ja yläkautta. Se oli hienoa. Ja homma toimi niinkuin pitikin. Jokainen auttoi toistaan ja kaikki oli sitten köyden toisella puolella. Ryhmäyttävät leikit on parhaita. Koska niissä on tavoite, joka liittyy osallistujiin  ei esim. pelitulokseen. Niissä on paljon fiilistä ja yhteishenkeä enemmän kuin esim joukkuepeleissä. Kyllähän joukkuepeleissä kannustetaan ja kasataan joukkuetta omalla tapaa, mutta tässä köysijutussa joutuu käyttämään aivojaan ja miettimään oikeasti kuinka sieltä pääsee pois. Ja ilman toisten apua siitä ei tule mitään. Ja elämyksiä <3
Ihmiset tulee muistaa ikuisesti kaikki ne siistit jutut kuten tälläset. Partioleirilläkin esim. ängettiin leiriläiset kiinnisidoittuina toisiinsa ja sokkoina farmariautoon.
Tytin kanssa vietiin Heja Sverigen ilosanomaa eteenpäin :D 

Arvaa kuka?

Tytti elementissään 


Lare potkii mölkkyjä 
Tytti joskus ihan normaalina

Tää ehti onneks just tippuu katosta ennen kuin tulin sisään :D

Tän vuoden iskolaiset on mukavia. Varmaan puolet 6 riparilaisistakin iskossa tai ainakin mukana seukkarijutuissa joten vois sanoo että tehtiin isosten ja opettajien kanssa kai sit ihan hyvää työtä!

Tulinpa keksineeks Suntti Aokkaan kanssa hienon iltahartauden, jonka pidin lauantaina. Uusien menetelmien keksiminen ei ole aina kovin helppoa, mutta sitten kun keksii jotain uutta ja jopa toimivaa voi vain ylpeillä sillä! Se oli oikeesti upea!

Maanantaina me muutettiin. Olikin harvinaisen kamalaa. Muuttolaatikot loppu kesken ja tavaraa oli odotettua enemmän eikä kaikki mahtunukaan ekalla kerralla kyytiin, ja jouduttiin vielä Orimattilasta tulee takasin ja menee pimeeseen kämppään pakkaamaan siinä ysin aikoihin. Ei siitä siivomisestakaan tullut oikeen mitään kun ei nähny mitään..

Eilen olin vuodepotilaana, koska oli aivan kamala olo ja oksetti. Tänään mulla ois voinu olla opolle aika, mutten jaksanu varata sitä, joten täytyy joku muu päivä yrittää sitä. Huomenna on torstai ja tuskin tapahtuu mitää hienoa. Ja perjantaina on ib jatkikset 6 riparin tyypeille. Ja oon suunnitellu oikeen tarjottavat sinne. Toivon mukaan nyt vaan mahollisimman moni pääsis paikalle.

Lauantaina ois avaruusbileet Helsingissä Emmeillä mutten taida jaksaa mennä ihan siitä syystä ettei mulla ole mitään vaatteitakaan sinne ja ois kyllä kivaa, mutta en taida jaksaa maksaa siitä reissusta maltaita!

Nightwishin kunniaks! Toi oli joku vahinkokuva, kameran asetukset ihan jossain muulla kuin piti olla ja siit tulikii ihan hieno :D


Emmiinan kämppä on ihana! tai se kämppä kummosempi ( tai onse kun siinä on oma piha ja iso vessa ja paljon tilaa) mutta ne kaikki kalusteet tekee siitä ihanan... joo nekin tuli multa... mutta emmiinan keittiönpöytä ja tuolit on aivan ihania! ja kaikki astiat mitä sillä on kaapissaan, (nyt kun järjestelin ne sinne)
 Siellä oli ihanaa laittaa tavaroita paikalleen ja oiskii niin ihanaa mennä Emmiinan ja Jasmiinan kanssa tauluostoksiksille! Ja tänään on raamis! meenkö vai enkö?

Kun siitä Nightwishistä ulistaan kovasti niin nyt ihana biisi niiltä!




Ei mulla ollut juurikaan muuta :) IKÄKRIISI! 6 päivää mun synttäreihin... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti