Sivut

torstai 4. lokakuuta 2012

vierailu olassa!


Oltiin eilen käymässä Orimattilassa Emmiinalla. Saatin vihdoin ja viimein tyhjennettyy Marjon tilaihme mondeo. Kun se pari päivää joutu käymään töissä täyteenahdetulla autollaan (: 
Emmiina sai makkariisa nyt upeen pöydän ja ulos kalusteita. Se oli jo onnistunu aiheuttaa kauheet kasat tiskiä parissa päivässä ja kaikki kamat edelleen ihan levällään. Tiskasin ja järjestelin sen kamoja. YLLÄTTÄEN musta kuoritui siellä hirvee siivousfriikki.. Emmiinan pupu Kingi on mahdottoman söpö. 
Pupuista tulikin mieleen että nyt ois 2 kuukauden päästä pupuvauvoja luovutusiässä niin saa tulla hakemaan! niit on 17!! MIETTIKÄÄ NYT! 17 pupua!! semmosia nakkivauvoja. Niistä tulee varmasti söpön värisiä. Hilman vauvojen isä kun on siis Pekka Aukusti. Niistä jo näkyy se väri. Siirin poikasista nyt tulee varmaan samoi mitä viimeksii. 

Mentiin eilen käymään kaupassa ja sain ostettua ihan sikana ruokaa ib jatkiksii varten. 
Päätin hemmotella mun pikkuisosiani, koska ne todellakin on ansainnu sen! Niin hyvän työn teki kesällä pikkusten kanssa! Ja ei tosta porukasta voi olla kuin ylpee. Mua pyydettiin kattoo ripariesittelyyn jotain valokuvia jotka kuvaa fiilistä ja tiloja Arralta. Voitais niitäkiin yhessä kattoo huomenna! 
Tarjosin eilen Emmiinalle porkkanapussin Kingille <3 

Ja tein tässä yhten yönä oikeen menun mitä tarjota huomenna. 
Ajattelin että jotain ei niin raskasta syötävää illalla, niin päädyin salaattiin.  Ja jälkkäriks ois ollu upeeta tehä jotkuin valkosuklaalimehyydykekakku, mutta päätin etten osaa tehä sitä. 

Huomisen Menu:

Lämmin broileri-halloumi salaatti 
 ja jälkkäriksi 
jäätelötarjotin: erilaisia kastikkeita, nonparelleja, suklaapaloja yms. 
saavat ite tehä annoksensa! 
Ruokajuomaa en ole vielä päättänyt... että teenkö jonkun juhlajuoman vai mitä.. ideoita? 

Ja jotkut jää yöksi niin aamupalaksi 
pekonia, munakokkelia ja appelsiinimehua. 

Ihanaa kun saan huomenna sitten ruokkia eläimet kun Marjohan ei tietenkään täällä ole niin ajattelin ulkoistaa tämänkin homman isosille markkinoiden sitä "Koe sinäkin maatilan elämyksiä" 
Eli siis saavat juottaa karitsaa ja saavat heittää heinää pupuille ja lampaille ja kileille 
ja antaa ruuat kanoille ja kaikille muillekii. Toi karitsan juottaminen onkin myyntivalttini :D Harvemmin sitä pääsee tekemään missään. 

Olisin myös luvassa saunomista ja rentoutumista kasvohoitojen ja mm sellasen jutskailun parissa. 

EI MALTA ODOTTAA HUOMISTA! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti